Najdi in izbriši podvojene naslove


Programska oprema za iskanje
in brisanje podvojenih naslovov

Ali redno delate s podatki, kot so seznami naslovov za trženjske namene? Če je tako, verjetno poznate težavo, da je podvojene vnose pogosto težko prepoznati, zlasti če gre za imena podjetij ali posameznikov. Ali problem združevanja podatkov iz različnih virov. Ti inovativni izdelki so lahko rešitev:

  • DedupeWizard 8: Enostavna programska oprema, ki jo lahko uporabite brez kakršnega koli posebnega tehničnega znanja za iskanje podvojenih naslovov v Excelu. Podvojene naslove lahko najdete z uporabo poštnih naslovov, telefonske številke in/ali e-poštnega naslova znotraj enega seznama naslovov ali v dveh seznamih naslovov, kot je potrebno za upoštevanje seznamov, ki jih lahko izključite. Obdelane so lahko samo datoteke v Excelu.
  • DataQualityTools 8: V primerjavi z DedupeWizard, DataQualityTools ponujajo več možnosti za iskanje podvojenih naslovov in tudi celo vrsto dodatnih funkcij za obdelavo podatkov o naslovih, kot je funkcija združevanja podatkovnih polj. Dodatno k Excelovim datotekam lahko program obdela tudi dBase, ACCESS, VistaDB in besedilne datoteke ter strežniške zbirke podatkov, kot so MS SQL Server, PostgreSQL, ORACLE in MySQL.

Dodatne informacije: www.dataqualityapps.com